Links

 

Om te gaan lopen heb je niet veel nodig. Belangrijk is wél dat je goede loopschoenen hebt. Goed schoeisel voorkomt blessures en vergroot het loopplezier. Ga voor een deskundig advies naar Wilma Running in Sittard, Milaanstraat 115, 6135 LH Sittard, Telefoon 046-8700098, www.wilmarunning.nl

 

Na 12 weken Runningtherapie bij Loop met Floor ben je in staat om zelfstandig 25-30 minuten aaneengesloten te lopen. Je kunt dit dan zelfstandig en individueel voortzetten. Je kunt ook gebruik maken van de vervolggroepen bij Loop met Floor.

Daarnaast kun je je natuurlijk ook aanmelden bij een van de loopgroepen in de buurt. :

 

AV Caesar www.avcaesar.nl
                                        

  Unitas Sittard www.avunitas.nl

Op zoek naar een app om de hardloop-vorderingen bij te houden:  https://www.tele2.nl/blog/hardloop-app-beste/

Online Sportrusten-pakketSportrusten is een programma van 100 dagen.  Je lichaam heeft 100 dagen nodig om aan een nieuwe gewoonte te wennen. Bij sportrusten combineer je slim hardlopen met rustig ademen. Rustig ademen doe je met behulp van ademhalingsoefeningen en daar krijg je veel moois voor terug. Kijk ook maar eens op de website:

www.sportrusten.nl

Voor algemene informatie over Runningtherapie Nederland www.runningtherapie-nederland.nl

 Fit Sport Balsem - www.fitsportbalsem.com

Elke sporter snel weer fit met F.I.T. Sportbalsem in nieuwe formule

Of je nu amateur bent of professional, iedereen heeft er wel eens mee te maken; sportblessures. Voor de één komt het door een hockeybal of stick op de knie, de ander door een sliding bij voetbal en weer een ander tijdens slagenwisselingen bij tennis of badminton. De gevolgen zijn altijd hetzelfde; pijnlijke lichaamsdelen, mogelijk een poosje uit de roulatie en herstel dat eigenlijk nooit snel genoeg gaat. F.I.T. Sportbalsem brengt hier verandering in.

F.I.T. is het resultaat van jarenlange studie en onderzoeken bij diverse vormen van sport. Het bevat bestanddelen die herstel van sportblessures bevorderen. Het heeft een unieke structuur, kleur en geur en je ‘voelt’ de effectieve werking direct op de huid. De sportbalsem is uitgebreid toegepast bij professionals in de topsport en er zijn verbluffende resultaten geboekt.

Hier vindt u alles over dit unieke en effectieve sportverzorgingsproduct. F.I.T. staat voor ‘Fast Injury Treatment’, oftewel, razendsnel herstel bij sportblessures. F.I.T. is ontwikkeld door topmedici voor topsporters en nu ook beschikbaar voor alle sporten en sporters.

  • Snel herstel van sportblessures
  • Perfecte basis voor medische tape concepten
  • Van topmedici, voor topsporters
  • Preventief en repressief te gebruiken
  • Handige knijptube
  • Geen huidirritatie / rode vlekken tijdens het sporten
  • Hulpmiddel bij massages en fysiotherapie

 

 

Contactgegevens

Floor Kengen

06 - 49944535

LoopmetFloor@gmail.com

    

Runningtherapie Nederland

Floor heeft de opleiding gevolgd bij Stichting Runningtherapie Nederland en is gecertificeerd runningtherapeut.

www.runningtherapie.nl

LoopmetFloor is aangesloten bij Runningtherapie Nederland.

 

Mindful HarTlopen